Vuurdoop

Ls, zoals u in het gasten boek kan merken is mijn vlieg vuurdoop inderdaad in de jaren 80 geweest .Met een summier rondvlucht vanaf vliegveld Eelde en bracht ons naar westervoort en omgeving.verder was het een heldere dag en waren de rivieren overstroomt, grote watermassa kan ik me nog herrineren.betrokken waren D hr Stoffels (Piloot), Jan Bouwman , hans van Dulmen , Vincent Weijers en mijzelf.

jongens nog bedankt voor de correctie, ik zal even kijken of ik nog foto’s hiervan heb.

Categorized as:Uncategorized You can leave a response, or trackback from your own site.

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> .