een ontmoeting

Gisteren 2 december met Theo Aalders naar de beurs geweest in Utrecht, hierbij een foto gemaakt van onze oude bekende, zie header links.   Deze man kent ieder boven de 45, het is Geoffrey Baldon, welke CATWEAZLE speelde, even met de man gepraat hij is 82 en had last van zijn ogen en oren, voor de rest was hij redelijk kwiek.                                  Erg leuk om zo iemand te zien. Verder weer genoeg CD’s gekocht en al met al een onvergetelijke dag.  M

 

Categorized as:Uncategorized You can leave a response, or trackback from your own site.

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> .